Radio 10 door naar Hilversum

Even snel tussen de bedrijven door een kort berichtje:

Radio 10 zonder FM is inmiddels na iets meer dan een week alweer doorverhuisd naar de Hilversumse ‘s Gravelandseweg in de panden van TalpRadio/NoordzeeFM. Het verblijf van de uitzendingen in de studios van Radio Nederland Wereldomroep op de Witte Kruislaan was daarme van zeer korte duur…….Hoe de exacte status is op de Vijzelgracht in Amsterdam is me niet helemaal duidelijk, maar voor diegenen die nog bij Radio 10 werken is er in ieder geval geen last meer van de bouw van de Noord/Zuid lijn zij het dat diegenen die er niet meer werken vermoedelijk dat op de koop zouden toenemen als ze hun baan nog hadden kunnen houden……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *