Volgende ronde: klassiek & regionaal

De minister van Economische Zaken (Laurens Jan Brinkhorst) heeft samen met staatssecretaris van OC&W (Medy van der Laan) de aankondiging gedaan en de inschrijving wordt komende vrijdag geopend.

Het FM-kavel voor klassieke/jazz muziek wordt opnieuw verdeeld! In gebruik te nemen per 1 december tot aan 1 september 2011. Aanvragen kan tot 12 september 14 uur. Dus ben benieuwd of het Lex Harding zou lukken om met zijn 538 Klassiek een plek te verwerven in de ether, om dan vervolgens Classic fM van Sky Radio op te kopen en te laten fuseren. Eindresultaat is dan Classic fM terug op FM met andere eigenaar………….

Hetzelfde geldt voor de regionale commerciele FM-kavels B2 (je zou spontaan de zender Radio B2 noemen!) met de de Noordhollandse combinatie Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en Haarlem, B11 (Terschelling, Sneek, Leeuwarden), B26 (Groningen en Dedemsvaart).

Ook opnieuw staan de (regionale) middengolfzenders 1332 (Utrecht), 1602 (Leeuwarden), 1485 (Den Haag/Leeuwarden) in de aanbieding. Hiervoor was te weinig animo in de vorige procedure.

Voor de liefhebbers hier de PDF-documentenlinks van het ministerie van EZ:
De bekendmaking
De regeling
Meer regeling
EENmalig bedrag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *