Sky Radio collectie?

Niet dat het nu het meest spannende item is, maar Sky Radio heeft nogal wat broertjes/zusjes in Europa en daarbuiten…. En velen daarvan zijn van een heel andere familie dan het in Naarden gevestigde Sky Radio dat aan News Corp is gerelateerd! Daarom ff wat weetjes…

Sky Radio Denemarken daarentegen behoort wel gewoon tot de ‘echte’ Sky Radio. Die kunnen nu met hun nieuwe frequenties uitrollen op hun P6 netwerk in Denemarken…..En Talpa Radio heeft trouwens het P5 netwerk met vooral dekking in Kopenhagen…een naam moet nog verzonnen worden…

Sky Radio (Italie) heeft niets met Sky Radio of News Corp te maken….En dat terwijl in Italie het merk SKY inmiddels voor het satellietboeket Sky Italia wordt gebruikt.. Sky Radio in Italie zou op 1 augustus starten met satellietradio, maar het is nog opvallend stil. 1 september herkansing?

Het Sky Radio Network is in de Verenigde Staten een netwerk voor vliegtuigen (Sky Radio Nederland is overigens ook in sommige vliegtuigen beschikbaar!). Verder zijn Sky Radio-versies in Cyprus, Griekenland, Estland en RoemeniĆ« waargenomen….Hier enkele logo’s!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *