Michiel Veenstra, Veronica… & RTL FM

Michiel Veenstra gaat mee van het huidige Radio Veronica (van Vereniging Veronica) naar het ‘nieuwe’ Radio Veronica (van Sky Radio).

Michiel Veenstra krijgt overigens wel hele lastige uitzenduren voor zijn dag- & nachtritme. Van 04 tot 06 uur ‘s nachts. Je moet het maar vol kunnen houden! Succes gewenst! Wel opvallend dat hij deze nachtlijke uren krijgt, terwijl ie bij het huidige Radio Veronica de enige presenterende DJ is……
AANVULLING NAV UTOP: en ja hij wordt wel co-presentator bij de ‘ochtendshow’ bij de nog niet bekend gemaakte hoofdpresentator…(Jeroen van Inkel?)

En gisteren maakte ook RTL FM bekend dat het pas half oktober bekend kan maken welke exacte richting het station op zal gaan. Het was wel een beetje te verwachten nu er een nieuwe directeur aankomt. Tot die tijd non stop. Maar ik neem niet aan dat het station daarna ook non stop blijft…je weet maar nooit….

Van Westerloo heeft overigens in tegenstelling tot wat je zou verwachten wel enige bestuurlijke ervaring: middels SBS Radio BV was hij als afgevaardigde namens SBS Broadcasting SA betrokken bij Noordzee FM toen het voor 51 % in handen was van SBS Radio BV…..Zal straks nu misschien blijken welke oorspronkelijke idee-en Van Westerloo heeft over een radiostation, aangezien SBS nooit de volledige controle had over Noordzee FM?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *