Radio Three FM?

Het blijft een gok….wat wordt de nieuwe slogan van Radio 3FM….
Ingewijden die maar al te bang iets los te laten – nee zelfs anoniem wilden ze niets zeggen – willen de nieuwe slogan niet losgeven. Op straffe van ontslag……Blijkbaar een erg strakke en loyale binding met hun werkgever……

Wel is gebleken dat de nieuwe slogan Engelstalig wordt.
Radio THREE EFFF EMMM …..ALWAYS THE FIRST wordt dan de gok….
of ALWAYS YOUNG….wie het weet, mag het zeggen?!

Maar of een Engelstalige slogan ook ergens op slaat als Nederlands station is een tweede…….

Vermoedelijk zal Joop Atsma (CDA) als kamerlid, liefhebber van de publieke omroep en mediawoordvoerder van de grootste partij er minder blij mee zijn……..Maar ja, gelukkig gaat hij hier niet over, al denken sommige kamerleden van wel…

Het zijn maar geruchten, maar de ronde doet dat er relatief veel geld geinvesteerd zou zijn in verscheidene tv-promo filmpjes die in een ver continent zouden zijn opgenomen onder de hete zon………Blijkbaar kan dat er in Hilversum vanaf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *