NPS/VARA Boulevard was er weer bij…

Het tot NPS/VARA Boulevard omgedoopte NOVA was er weer bij afgelopen avond. Dit keer met nog maar eens de hele affaire Mabel, maar als opening mocht Florent Luyckx als zendercoƶrdinator Radio 3FM tekst en uitleg geven over de (salaris)kosten van de programma’s van Rob Stenders en Ruud de Wild….

Dit nieuws dat NPS/VARA Boulevard tot belangrijkste item van haar programma bombardeerde (waarom open je er immers mee), is blijkbaar stukken belangrijker dan bijvoorbeeld de situatie rondom immigranten en standpunten van de Europese Unie inzake boot-vluchtelingen, of pak hem beet verkiezingen in Zwitserland, de situatie in Noord-Ierland, de wijze van politiek bedrijven mbt de bezuinigingen in de Eerste Kamer of andere onderwerpen….

Nee, voor het echte boulevard-nieuws, kan je wellicht RTL Boulevard overslaan en NPS/VARA Boulevard dagelijks om 22:20 uur raadplegen. Diepgravendere actualiteiten vind je nog wel bij o.a. de VRT (Ter Zake) of BBC World…..

P.s: goede beurt voor het T-shirt van Florent Luyckx en mooie reclame voor Radio 3FM!
P.s.2> Rob Stenders heeft tot 1996 kortstondig gewerkt bij RTL/de HMG voor het toenmalige VeronicaFM, en is met reden aldaar weggegaan en teruggekeerd naar Radio 3FM…Gaat Stenders nu ook echt alleen voor geld?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *