Zingende abri’s?

In Hilversum en Groningen zijn deze week 10 abri’s voorzien van geluid van RTL FM. RTL FM schrijft in een persbericht ‘ook onderweg het ritme van je dag’ te bepalen. Nog los dat een ieder dat voor zich bepaalt, gaat RTL FM in het persbericht de mist in door te stellen dat de actie een ‘primeur’ is en ‘uniek in Nederland’ zou zijn….

Carlo de Boer, commercieel directeur van Sky Radio wijst er op dat toen de toenmalige frequentie 100.7 MHz werd bemachtigd er ten tijde van prinsjesdag 1995 in veel abri’s een speaker werd ingebouwd met Sky Radio. Leuke bijkomstigheid was dat de speakers al om 05 uur begonnen te werken, ondanks dat het de bedoeling was ze om 09 uur ‘aan’ te laten gaan….

RTL FM is met andere woorden zo uniek nog niet met haar marketingacties….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *