Geen Eurocent betekent stiekeme roof?

Geen eurocent en twee eurocent gebruiken betekent een stiekeme roof. Door de afronding zo te calculeren en prijzen zo te prijzen dat deze nadelig voor de afronding uitvallen, kan het consumenten juist geld kosten!

Bovendien: de 2 eurocent munt is het equivalend van 4,4 guldencent en dus bijna de ‘oude’ 5 cent. De 5 EUROcent is 11,02 GULDENcent waard.

Kortom leuke inflatie als sommige winkeliers blijkbaar op deze manier meer geld wensen binnen te halen…..Op de aankoop van EEN artikel maakt het niet veel uit, op jaarbasis maakt het voor elke consument wel degelijk uit!

De EuroCent en de Twee EuroCent munt blijft overigens verder gewoon bestaan! Dan maar liever een wat vollere portemonnaie…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *