Werkgroep op werkgroep voor calamiteiten?!

Werkgroep op werkgroep kan het niet voor elkaar krijgen zo berichtSpreekbuis dit weekend. Als eerste daad van de huidige Raad van Bestuur van de NOS werd de werkgroep voor het mogelijk maken van een adequate nieuwsvoorziening voor calamiteiten in februari jl. ingesteld.

Negen maanden later (een kind creëren kan blijkbaar sneller!) blijkt het omroepverenigingen gekonkel nog steeds aan de orde van de dag. Gevolg Radio 1 blijft uitzenden vanuit talloze locaties, waardoor zelfs Radio 3FM bij rampen sneller kan zijn. Laat Radio 3FM nu net WEL vanuit EEN locatie uitzenden op zes van de zeven dagen……….

Trouwens opvallend dat Ad ‘s Gravesande ineens op persoonlijke titel spreekt mbt zijn gedane opmerkingen over de toekomst voor omroepverenigingen die volgens hem desnoods opgeheven kunnen worden. De slangenkuil was te verwachten…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *