na VH1 ook VH2…

Na VH1 komt er nu ook VH2….

VH stond oorspronkelijk voor Video Hits. De iets volwassenere clips krijgen op VH1 de ruimte. Maar omdat met de komst van VH2 wil VH1 zo haar eigen weg kunnen gaan in het Verenigd Koninkrijk. En dus wordt VH2 met ‘toegankelijke rock en gitaar gebseerde muziek uit de 90-er jaren tot nu’ gericht op 25 tot 34 jarigen. VH1 kan mede hierdoor iets meer algemene met muziek gerelateerde programma’s uitzenden zonder muziek.

En zo heeft MTV Networks Europe niet alleen MTV en VH1, maar ook VH1 Classic, MTV Dance, MTV Hits, MTV Base, MTV2, TMF en MTV2 Pop in de lucht. MTV Dance en VH2 zijn vooralsnog voorbehouden aan het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Jammer dat VH2 niet ook buiten de eilanden te zien zal zijn….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *