RTBF wijzigt logo’s en sommige namen…

Weer eens zondagse waardeloze feitelijkheden….:-)

In 2004 wijzigen de logos en sommige namen van radio- en tv-zenders van de Franstalig Belgische publieke omroep

RADIO: PER 15 MAART 2004:

wordt

wordt

PER 1 APRIL 2004
splitst in
en

TV:
OP 26 JANUARI 2004
wordt
en
wordt

Kortom: de RTBF wil zich meer op zendniveau profileren dan als RTBF, zoals tot nu het geval is. RTBF Radio 21 wordt daarbij gesplitst in ‘Pure’ en ‘Classic 21’: de een als muziekradiozender voor jongeren, de ander met classic en rock muziek. De situatie voor RTBF Frequence Wallonie & RTBF Bruxelles Capitale is nog onbekend…(De Brusselse hoofdstedelijke zender zou worden opgedoekt in oorspronkelijke plannen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *