Arrow 90.7 FM….

Enige onduidelijkheid over de startdatum in de ether van Arrow 90.7 FM, nadat RadioFreak.nl gister meldde dat het wederom ’10 dagen’ zou duren voordat Arrow 90.7 FM in de lucht zal zijn.

Ad Ossendrijver (directeur/aandeelhouder) noemt vooralsnog geen startdatum meer. Volgens Ossendrijver kan beter gewacht worden op een persbericht en/of het daadwerkelijke moment dat de etherfrequentie op 90.7 (Lopik) ‘aan’ is gegaan. Ossendrijver relativeert een en ander overigens enigszins door te melden dat deze al acht jaar bezig met een etherfrequentie; nu de frequentie er is gaat het niet om enkele dagen of weken voordat de frequenties echt ‘aan’ zijn….

P.s.> Ossendrijver elke dag bellen over de startdatum heeft geen zin: gun de man even het opstarten van zijn nieuwe zender!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *