BusinessNieuws Radio wordt BNR Nieuwsradio?

Komende maandag past BusinessNieuws Radio haar naam en vormgeving aan, zo meldt de vormgever Showbizz (Eric Holzauer). Uit welingelichte kringen blijkt het hoogstwaarschijnlijk dat de nieuwe naam BNR Nieuwsradio wordt. BNR Nieuwsradio is ook de BV-naam van BusinessNieuws Radio.

Tegelijkertijd – zo melden de welichte kringen – dat BNR Nieuwsradio nu daadwerkelijk de muziek (jazz/funky/soul) voor het grootste deel in de avond en nachturen zou lozen. Slechts enkele plaatjes per uur zouden nog te horen kunnen blijven, het laatste woord schijnt hier nog niet over gezegd te zijn aan de burelen van de Vondelstraat te Amsterdam.

Overigens blijft het programma van Hans Dulfer: BusinessNieuws JAZZradio gewoon bestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *