Fred Siebelink blijft nog even op VARA Radio 2!?

Fred Siebelink zal zich pas later voegen bij het Yorin FM-Stenders team. Tot eind augustus zal de Utrechtenaar bij de VARA op Radio 2 wekelijks het ‘VARA PopDossier’ blijven presenteren op zaterdagnacht van 01 tot 04 uur. Gedurende dezelfde nacht is Stenders PopDossier (00-03 uur) te horen op RTL FM. Beide programma’s zijn tevoren opgenomen.
VARA PopDossier is de tijdelijke opvolger op VARA Radio 2 van Stenders PopDossier dat tot medio mei te horen was. Het is niet de verwachting dat VARA PopDossier na eind augustus een vervolg zal krijgen. De verwachting is dat per augustus Fred Siebelink bij de vrijdagse uitzending van Stenders VroegOp en de FreakOlympics zijn opwachting zal maken.

website FreakOlympics/Stenders Popdossier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *