SBS werkt samen met Berlusconi’s Mediaset!

EN NOG EEN ZOMERS ZONDAGbericht…

SBS Broadcasting BV (SBS 6, Net 5 en Veronica TV) werkt samen met de
verkoopmaatschappij van het tv-bedrijf van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi.

In het kader van uitwisseling van internationale adverteerders zijn de drie Nederlandse SBS-zenders bij Publitalia ’80 opgenomen in het portfolio van beschikbare reclame-plekken. Hiertoe is het speciale bedrijf PubliEurope in het leven geroepen.

Ook andere zenders waar SBS Broadcasting SA belangen in heeft, zoals het Vlaamse VT 4 en het Zweede Kanal 5 zijn via het reclameverkoopbedrijf van Mediaset beschikbaar. Mediaset, SBS Broadcasting SA en ProSiebenSat.1 Media AG (Seven One Media) hebben overigens al enkele jaren een overeenkomst voor internationale adverteerders. PubliEurope is sinds 1986 actief.

PubliEurope website
Nederland bij PublItalia
SBS 6 bij PublItalia
Net 5 bij PublItalia
Veronica TV bij PublItaliaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *