Essent Kabelcom stelt digitale tv-verwachting bij

Kabelexploitant Essent Kabelcom heeft haar verwachtingen voor haar digitale kabeltelevisie naar beneden bijgesteld. Volgens woordvoerder Irwin Broen is nu de verwachting dat het kabelpakket TV Home eind dit jaar 70.000 abonnees zal tellen. Op het Euroforum-Kabelcongres in maart jl. stelde directeur Bernard Dijkhuizen eind dit jaar 100.000 digitale klanten te verwachten. Volgens Broen telde TV Home voor de start van het EK Voetbal (begin juni) 35.000 klanten. Eind 2003 was dit aantal nog 24.000. TV Home is op 1 oktober 2003 opnieuw gelanceerd waarbij een groot aantal kanalen wordt aangeboden tegen een vaste prijs (8,50 euro per maand bovenop het analoge abonnement) en de digitale kabelontvanger los kan worden gekocht. TV Home zal Het VoetbalKanaal het gehele seizoen 2004/2005 voor al haar TV Home-klanten aanbieden en hoopt hiermee haar abonnee-aantal verder te zien oplopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *