Kleine dingen die gebeuren…

– Kink FM heeft na maanden uitzenden in tijdelijke (nood)studio’s haar nieuwe definitieve studio in het audiocentrum op het Hilversumse Mediapark gisteren officieel in gebruik genomen. Kink FM moest in het voorjaar haar studio aan de Hilversumse ‘s Gravelandseweg aan Sky Radio afstaan, aangezien deze eigenaar is geworden van de ‘oude’ Kink-studio die deze heeft verplaatst naar Naarden.

Een webcam shot is hier te vinden
Een fotosessie van de nieuwe studio is hier te vinden

– Frank Awick gaat in het nieuwe seizoen voortaan een studioprogramma maken voor de Amsterdamse zender AT 5. Tot afgelopen seizoen maakte de Amsterdammer vooral met bekende mensen op locatie een programma. Door bezuinigingen is dat niet meer mogelijk. Met ‘robotcamera’s’ is een studioprogramma volgens Awick goedkoper dan met cameramensen. AT 5 heeft te kampen met bezuinigingen, als gevolg waarvan volgens de Amsterdamse presentator zo’n 20 mensen moeten verdwijnen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *