Na uitstel lanceert Casema TVD

Na het uitstel heeft Casema vandaag aangekondigd haar digitale betaalpakket te herlanceren op basis van digitale koopontvangers. Een concrete startdatum noemt de kabelaar niet, maar dit blijkt volgens woordvoerder Gradus Vos vandaag te zijn. Bestaande klanten worden volgens Casema voor 22 september geinformeerd met ‘een aanbieding’. Daarbij worden klanten die in gaan op conversie aangeboden hun Viaccess/Sagem ontvanger ‘cadeau’ te doen (ook in Amstelveen/Alphen a/d Rijn, zij het eind dit jaar). Het is echter onduidelijk hoelang Casema de Viaccess-norm zal blijven ondersteunen, aangezien overgestapt wordt op Irdeto2. Voor de bestaande circa 24.150 digitale kabel-abonnees die niet wensen in te gaan op het aanbod beëindigt op een bepaald moment hun abonnement met retourzending van hun ontvanger. CDT (Casema Digitale Televisie) behoort daarmee tot het verleden.

Meer informatie hierover: zie deze DutchMedia Web-log stukken:
‘Casema: uitstel herlancering digitaal betaalpakket’

‘34.000 Casema TVD klanten eind dit jaar’

en Revah maakt nieuwe aanbod Casema bekend

maar ook de Casema TVD website


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *