RTL Nederland: Onrust toen en nu

Enkele jaren geleden was daar Theo Gerritse. Theo Gerritse bracht de ene onthulling na de andere over wat nu RTL Nederland is dankzij allerlei lekken en gaten die bij het bedrijf bestonden. Gerritse bracht die voor het Algemeen Dagblad; medewerkers bij RTL waren daar veelal woedend over, leidend tot felle uitspraken richting het mediajournaille in een destijds gehouden winterpresentatie. Fons van Westerloo is deze week met vakantie. Een bekend gezegde is ‘als de kat van huis is, dansen de muizen’. Zou die bij RTL Nederland nu ook op gaan en een voorbode voor nieuwe onrust zijn?

Zie ook dit artikel uit de krant die destijds voor de grote onrust zorgde: het Algemeen Dagblad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *