Algemeen directeur TV 5 overleden

De algemeen directeur (President-Directeur-Generaal) van de internationale publieke Franstalige zender TV 5 is overleden. Adda was een Tunesisch-Franse Parijzenaar, die jarenlang voor de Franse Canal+-Groep heeft gewerkt. Adda was sinds eind oktober 2001 directeur van TV 5, CFI en Portinvest.

Adda is op 56 jarige leeftijd aan de ziekte kanker overleden. In een persbericht stelt TV 5 dat Adda TV 5 een nieuw elan heeft gegeven, die open staat voor de wereld en de menselijke aspecten. Adda was jarenlang vice-president van Tunesische liga voor de rechten van de mens. Volgens de zender was Adda een zeer levendige man die medewerkers een van het leven hield en dat overdroeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *