TV-schema’s augustus/nieuw seizoen bekend!

Voor wie het kan interesseren. Aangezien het nieuwe televisieseizoen dit jaar met de start van Talpa en de herprofilering van RTL 5 en RTL 7 (voorheen Yorin) midden in de zomer op 12 augustus begint, is het voor de liefhebbers wellicht interessant om de augustus dagschema’s te bestuderen. De dagschema’s van Talpa, Net 5, SBS 6, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7 en de publieke zenders zijn inmiddels geopenbaard (ten behoeve van adverteerders). Talpa’s opening bestaat op 12 augustus uit ‘Linda, Beau & Jack’ om 20:30 uur gevolgd door Borsato & Friends. De overgang van Yorin naar RTL 7 wordt zonder enige speciale aandacht in de schema’s gedaan door simpelweg de programmering van RTL 5 (inclusief RTL Z) van de een op andere dag naar RTL 7 door te zetten en de programmering van het huidige Yorin per 12 augustus op RTL 5 te laten voortzetten.

De schema’s op een rij:
Talpa-dagschema augustus

RTL 4 dagschema augustus
RTL 5 dagschema augustus
RTL 7 dagschema augustus

Net 5 dagschema augustus
SBS 6 dagschema augustus
Veronica TV dagschema augustus

Nederland 1 dagschema augustus
Nederland 2 dagschema augustus
Nederland 3 dagschema augustus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *