Stutterheim lanceert Studio 80

Onder de naam Studio 80 is ID&T-eigenaar Duncan Stutterheim samen met Dick Koopman gestart met een vrijplaats ter bevordering van ‘eigentijdse nieuwe electronische dansmuziek’. Daarbij wil Studio 80 middels een daadwerkelijke ‘studio’ locatie aan het Amsterdamse Rembrandtplein deze ruimte beschikbaar stellen als ontmoetingsplek, maar ook als ‘flexkantoor’ en danceruimte in de avond.

De naam Studio 80 wordt ook gekoppeld aan het nieuwe internetradiostation dat de ondertitel ‘Free your Mind’ heeft gekregen. Het internetradiostation zendt daarbij alle content uit die in Studio 80 wordt geproduceerd en zendt muziek uit die vooral het ‘eigen publiek, hardstyle, electro en andere undergroundstijlen niet moet doen vergeten’. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de zender ID&T Radio zou heten. Uiteindelijk doel van de initiatiefnemers is om te komen tot een digitaal televisiekanaal.

Het radiostation Studio 80 is te beluisteren door HIER op te klikken in een kwaliteit van 192 kbit/s

De website van Studio 80 is te vinden door HIER op te klikken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *