Melding vertrek gezichtsbepalende DJ Kink FM grap

Het door sommigen gemeldde mogelijke vertrek van Arjen Grolleman bij de zender Kink FM is een ‘uit de hand gelopen grap’. Dit meldt marketing coördinator Jantien van Tol van van Kink FM desgevraagd aan DutchMedia. Grolleman had deze ‘grap’ zelf in zijn laatste Avondland-uitzending voor zijn vakantie ingezet, waarna deze ‘grap’ serieus is opgepakt door verscheidene mediawebsites op internet. Grolleman is met andere woorden de komende drie weken weliswaar met vakantie maar keert daarna gewoon terug op de radio bij Kink FM en heeft thans geen intentie deze zender te verlaten! Grolleman is één van de meest gezichtsbepalende DJ’s van Kink FM en werkt sinds de start van de zender bij Kink FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *