Arjen Grolleman & Jantien van Tol: leiding Kink FM

Arjen Grolleman en Jantien van Tol nieuwe leiding Kink FM

Arjen Grolleman en Jantien van Tol worden de nieuwe leidinggevenden van het alternatieve radiostation Kink FM. Per 1 januari 2006 zal de huidige algemeen directeur en mede-oprichter Jan Hoogesteijn het radiostation en Vereniging Veronica verlaten. Hoe de onderlinge verdeling tussen Van Tol en Grolleman er uit zal zien is nog niet bekend. Het duo maakt overigens ook zelf programma’s op de zender: Grolleman is daarbij op zender het stemgeluid van het radiostation en is zes dagen per week op zender te horen met programma’s. Volgens Grolleman hoeft dat geen handicap te zijn voor zijn directeurschap. In de ogen van de nieuwe directeur bestaat het radiostation uit een club zeer enthousiast meewerkende groep mensen en hoeft zijn eigen programma daarbij het leiding geven niet in de weg te staan. De aankomende directeur ziet een rol voor Kink FM tot het uitbouwen van PODcasting en het op een goede wijze voortzetten en vormgeven van de zender en het Kink-gevoel.


De nieuwe Kink FM-directie per 1-1-2006 tijdens het feest tgv 10-jaar Kink FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *