Massale introductie KPN IP-TV:eerste kwartaal 2006

De commerciĆ«le introductie van KPN IP-TV zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2006 plaats vinden. Dit bevestigt woordvoerster Caroline Ubachs tegenover DutchMedia. Nog dit jaar komt KPN al wel met IP-TV, maar dan in een proefopstelling, waarbij een selecte groep klanten er gebruik van kan maken. “We moeten zeker weten dat het werkt, vandaar gefaseerde invoering” aldus Ubachs. Eerder meldde KPN bij de presentatie van de halfjaarcijfers dat het produkt ‘nog dit jaar op de markt’ zal worden gebracht. Dit blijkt met de toelichting van Ubachs iets genuanceerd te moeten worden. KPN IP-TV zal met 50 tv-zenders via ADSL2+ een nieuwe concurrent moeten worden van vooral kabeltelevisie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *