Casema: TV Oranje en Garuda TV

Casema start dit weekeinde met de distributie van de Indonesische zender Garuda TV. Initieel zal Garuda TV via het zogeheten ‘Etalagekanaal’ worden uitgezonden, waarbij het daardoor ook enige tijd analoog te zien zal zijn. Garuda TV vervangt daarmee op het Etalagekanaal Fashion TV. Het is de bedoeling dat na de initiele periode Garuda TV alleen as abonneezender beschikbaar zal blijven. Garuda TV startte eind vorig jaar haar (proef)uitzendingen via Multikabel. Naast Garuda TV zal Casema in haar digitale aanbod vanaf waarschijnlijk begin februari de zender TV Oranje gaan doorgeven via haar digitale ‘plus’ pakket. TV Oranje dat afgelopen najaar van start ging biedt met de ondertitel ‘muziek van eigen bodem’ al het Nederlands muziekprodukt. TV Oranje is al digitaal beschikbaar via Essent Kabelcom’s TV Home, CAIW en Kabel Noord. Casema zal overigens vanaf begin februari in navolging van andere kabelaars het Film1 en Sport1 aanbod volledig aanbieden, waarbij kijkers ook los het Film1 of Sport1 aanbod kunnen afnemen (15,95 euro per maand). Gecombineerd kost het aanbod bij Casema 22,95 euro per maand; dit tarief kan overigens verschillen per kabelexploitant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *