Essent Kabelcom voortaan met @Home als merk

Essent Kabelcom zal dit voorjaar haar consumentenprodukten voortaan onder één merknaam onderbrengen: @Home. Thans gebruikt het kabelbedrijf deze merknaam alleen voor haar internetprodukt. Reden voor de kabelaar om tot een merk te komen is de wens om duidelijker naar de consument over te komen. Ook het digitale televisieprodukt dat thans de naam TV Home draagt, zal dan de naam @Home krijgen. De naam Essent Kabelcom blijft als bedrijfsnaam van kracht, zo meldt woordvoerder Jan Bakker aan DutchMedia. Voor de zakelijke markt introduceert Essent Kabelcom de merknaam @Work. Essent Kabelcom is met 1,8 miljoen kabelabonnees actief in Noord-/Oost en Zuid-Nederland en daarmee de tweede kabelaar van Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *