Tele2: binnenkort volwaardig tv-pakket?

Tele2: binnenkort volwaardig tv-pakket naast voetbal?

Tele2 komt naar verwachting zeer binnenkort met een televisiepakket. Dit blijkt uit de toevoeging van een flink aantal televisiezenders aan het IPTV-voetbalaanbod dat Tele2 haar klanten aanbiedt. De tv-zenders van RTL Nederland (RTL 4, RTL 5 en RTL 7), SBS Broadcasting BV (SBS 6, Net 5 en Veronica TV), MTV Networks BV (TMF, MTV, The Box, Nickelodeon) alsmede Cartoon Network, TCM, National Geographic Channel, Animal Planet, Discovery Channel, BBC World, BBC Prime, Rai Uno, TRT Int, CNN International, ARD, ZDF, WDR, de VRT-kanalen en een aantal radiostations zijn voortaan te vinden op het IPTV-netwerk van Tele2. Tele2-Woordvoerster Cilesta van Doorn zegt tegenover DutchMedia dat het bedrijf op dit moment vooral aan het testen is en dat bestaande IPTV-Voetbalklanten dat kunnen zien. Over een paar weken hoopt Tele2 een bepaalde (nieuwe) propositie te kunnen presenteren. Het lijkt er daarbij op dat Tele2 werk maakt van het eerder in de lucht zijn van een volwaardige IPTV-aanbod ten opzichte van KPN die inmiddels aankondigde met 60 tv-stations een overeenkomst te hebben gesloten. Het KPN IPTV aanbod zal ergens tussen april en eind juni worden gelanceerd (vermoedelijk in juni). Tele2 heeft een meerderheidsbelang in Versatel en doopte op 1 februari jl. het Versatel merk om in Tele2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *