The Box eerder op satelliet gestart

The Box is sinds gister op satelliet gestart met uitzenden in het betaalde basispakket van Canal Digitaal Satelliet. De zender van MTV Networks BV was tot nu toe nooit op satelliet te zien. De zender zou oorspronkelijk pas op 16 december op satelliet starten, als Nickelodeon hiernaar verhuist. Per 1 december is Nickelodeon parallel op dit kanaal te zien. Volgens Canal Digitaal Satelliet is de vervroegde start ingegeven door de noodzaak om kabelkopstations te kunnen ombouwen, aangezien deze versie ook gebruikt zal worden voor de aanvoer van het signaal aan de kabelaars. Morgen zullen negen regionale publieke zenders voor het eerst op satelliet te zien zijn op de Astra1 en Astra3-posities. The Box is te zien op Astra1, frequentie 12515 GHz H Symb.Rate 22.000 FEC 5/6, gecodeerd in Mediaguard2 en Irdeto2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *