SES Astra opent kantoor in Nederland

Satellietbedrijf SES Astra zal deze zomer een kantoor in Nederland openen. De Luxemburgse satellietorganisatie zal haar Nederlands kantoor in Hilversum vestigen om marketing, promotie, ondersteuning en sales beter te kunnen afstemmen met de Nederlandse markt. Dit stelt Bill Wijdeveld tegenover DutchMedia. Wijdeveld zal de directeur worden van het kantoor dat zich ook op de Vlaamse markt zal richten. Reden van de opening van het kantoor is dat het satellietbedrijf een grotere betrokkenheid bij haar belangrijkste Nederlandse klanten (Canal Digitaal en de regionale publieke omroepen) wil hebben en verder groeimogelijkheden in de Nederlandse en Vlaamse markt ziet. Het kantoor zal enkele werknemers tellen. Bill Wijdeveld – is meer dan 10 jaar werkzaam voor SES Astra vanuit het Luxemburgse Betzdorf met de (mede)verantwoordelijkheid voor de Nederlandse markt. Nederland telt ruim 700.000 satelliethuishoudens, circa 10 % van de Nederlandse huishoudens.

One thought on “SES Astra opent kantoor in Nederland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *