Casema/@Home/Multikabel: uitbreiding en harmonisatie digitaal pakket begin volgend jaar

De Zesko-kabelbedrijven @Home, Casema en Multikabel zullen begin volgend jaar hun digitale aanbod volledig harmoniseren. Dit betekent soms een uitbreiding van het aanbod, zoals bij Casema, maar kan ook betekenen dat kanalen uit het digitale aanbod verdwijnen. Casema zal volgens woordvoerster Therese Flemminks eind september het eerder beloofde 3voor12 Central (VPRO) toevoegen aan het aanbod, tesamen met Goude Doelen TV. Na de toevoeging van deze kanalen is het niet de verwachting dat er tot de harmonisatie van het aanbod verdere wijzigingen zullen plaats vinden. Het is de bedoeling dat begin januari het Zesko-kabelbedrijf met een nog nader bekend te maken merknaam operationeel zal zijn als één bedrijf.

3 thoughts on “Casema/@Home/Multikabel: uitbreiding en harmonisatie digitaal pakket begin volgend jaar”

  1. Hieruit begrijp ik dat XMO niet zal worden toegevoegd aan het zenderaanbod van Zesko? Dat is meteen een flinke tegenvaller voor die zender die nu in een groot deel van Nederland tot 2008 niet te ontvangen zal zijn…

  2. Beetje teleurstellend , duurt nog een half jaar voordat er ook maar ergens sprake van is dat casema klanten hetzelfde voor hun geld krijgen als bij de andere kabelaars.
    Had het beter gevonden als casema dat half jaar had gebruikt om langzaam aan zenders toe te voegen, er van uit gaande dat het Multikabel pakket als uitgangs punt genomen mag worden.

  3. Multikabel is al bezig met het sluiten van hun digitale kopstation en zullen binnen enkele weken (voor eind augustus) het digitale signaal via casema binnen krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *