Arrow Classic Rock stopt direct met ochtendshow Adam Curry; muziek terug in de ochtendspits

Arrow Classic Rock stopt met onmiddelijke ingang met de ochtendshow “Curry’s Wake Up Call” van Adam Curry, Alexander Stevens en Eline Maarse. De radiozender die in handen is van Ad Ossendrijver startte medio mei met deze ochtendshow. De beslissing van de radiozender met classic rock om met een ochtendshow te komen, werd direct na de start behoorlijk bekritiseerd. Een flink aantal luisteraars klaagden over het gebrek aan muziek tijdens de ochtendspits van Arrow Classic Rock die sinds 1 juli 2007 landelijk via een FM-ethernetwerk te beluisteren is. Middels een persverklaring heeft het radiostation te kennen gegeven ‘terug’ te gaan in de richting waar ‘zij vandaan’ komt, oftewel een muziek gedomineerd radiostation om daarmee ‘tegemoet te komen aan de wens van vele luisteraars’. Rinse Blanksma zal een programma met een ‘maximum’ aan muziek maken met nieuws, weer en verkeer op het halve uur.

9 thoughts on “Arrow Classic Rock stopt direct met ochtendshow Adam Curry; muziek terug in de ochtendspits”

 1. Is er dan werkelijk geen podium voor your wakup call?
  Typisch dat een kritisch programma zo snel weer weg is.
  commercie of conspiricy?

 2. Hoezo kritisch programma? Die wannabee intelectueel van een Curry kletst maat wat in de ruimte,vindt zichzelf mega-interessant.

 3. De Arrow-luisteraars zitten helemaal niet te wachten op gezwets op hun zender – laat staan eindeloos ge-OH over de ene na de andere belachelijke complottheorie.

  Verder werd voortdurend pijnlijk duidelijk dat Curry vooral zichzelf heel interessant vind en gewoon een buitengewoon narcistisch persoon is. Hij had niet eens in de gaten dat sidekicks Alexander Stevens en Eline Maarse regelmatig met een simpele vraag of opmerking aantoonden heel wat intelligenter te zijn dan hemzelf.

  Vooral Eline moest het dan vaak ontgelden, lulde zogenaamd onzin terwijl ze dan gewoon gelijk had en het Curry zelf was die uit zijn brede nek kletste. Laat die Ketchup-figuur maar weer de popie jopie in de States uithangen.

 4. Mysterieuze media man Ad is gezwicht voor ” druk van buiten” Zakelijk gezien begrijpelijk want hij is bang voor de ether frequentie van zijn station.
  In 1974,ook op 31 augustus/1september, werd radio luisterend nederland in de ban gedaan. Radio Noordzee,Caroline en veronica moesten zwijgen.Nu wordt er weer van hogerhand ingegrepen. Let eens op de nieuwe commercials (apothekers die tegen terrorisme ten strijde trekken ,was nog niet eerder op arrow…..) ohhhh mannnn.
  We waren bijna wakker,maar het is wel lekker behagelijk onder de warme dekens. Lekker omdraaien,de wekker uit,welterusten !!!!

 5. Erg jammer dat de curry wake up call, er niet meer is
  ik luister dan ook smorgens niet meer naar arrow classic rock. Oke de commentaren waren soms iets telang maar wel verfrissend actueel en er werd ook
  betere muziek gedraaid, erg jammer dat arrow nu de weg
  kwijt is geraakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *