Sky Radio Group: reorganisatie aangekondigd

De algemeen directeur van Sky Radio Group (Ab Trik) heeft een reorganisatie aangekondigd binnen zijn bedrijf. Dit heeft een welingelichte bron van DutchMedia gemeld. Jayanthi Soerdjbalie, woordvoerster van het radiobedrijf van de Telegraaf Media Groep wil er desgevraagd tegenover DutchMedia geen uitspraken over doen op dit moment. Een woordvoerder van de Telegraaf Media Groep zelve was niet op de hoogte van een mogelijke reorganisatie. De verwachting is dat over circa drie weken meer bekend zal zijn.

Sky Radio Group waar Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM en TMF Hitradio onderdeel van zijn, had in het eerste half jaar van dit jaar te maken met een omzetdaling van 15,15 %, in de hele radiomarkt daalden de netto reclame-inkomsten met 15 %. Het resultaat voor rente, belasting, amortisatie na betaling van FM-licentiegelden  was bij Sky Radio Group nog positief, maar behoorlijk gedaald met 62,6 % naar 2,09 miljoen euro over het eerste half jaar. Netto maakte Sky Radio Group een behoorlijk verlies van ruim 4 miljoen euro. In andere segmenten van de Telegraaf Media Groep NV is al eerder aangekondigd dat er dit jaar wordt gereorganiseerd. Sky Radio Group is daarbij toen niet genoemd. Er zijn bij Sky Radio Group 113 arbeidsplaatsen. Het is onduidelijk hoe de reorganisatie bij het radiobedrijf zal uitpakken.

One thought on “Sky Radio Group: reorganisatie aangekondigd”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *