TMF HitRadio blijft tot nader order TMF HitRadio

TMF HitRadio blijft tot nader order TMF HitRadio heten. Dit heeft Sky Radio Group bij monde van woordvoerster Jayanthi Soerdjbalie bevestigd. De radiodochter van de Telegraaf Media Groep NV kondigde 18 september jl. aan dat de kabel/internet-zender per vandaag haar naam zou wijzigen in HitRadio TMS. De woordvoerster zegt desgevraagd niet bekend te zijn met de redenen van het uitstel, maar de woordvoerster verwacht dat binnen een maand de naam alsnog zal wijzigen.

MTV Networks, merkenrechthouder van TMF, deed op 1 oktober 2008 afstand van haar belang in het radiostation. Oorspronkelijk had Sky Radio Group tot vandaag het recht op het gebruik van het merk ‘TMF” voor radiodoeleinden. Vooralsnog is onduidelijk of en hoe daarover afspraken gemaakt zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *