Veronica-deals rond!

De Veronica-deal is rond. Grappig is om de eigenschappen van het WORD document te bestuderen dat om 22:33 werd verstuurd. Het is immers een gezamenlijk persbericht. Niet Vereniging Veronica blijkt de (originele) maker van het persbericht, maar de corporate perswoordvoerder van SBS Broadcasting BV, later gewijzigd door een Veronica-medewerker.

Met geen woord wordt er overigens in het persberichten over percentages van aandelen gesproken……..Maar Sky Radio Ltd heeft vanaf 1 september Veronica voor 3,5 % als aandeelhouder en News Corp uiteraard meer dan 90 % houdt…., dit terwijl SBS Broadcasting BV voor 12 % Vereniging Veronica als aandeelhouder kan begroeten; de Telegraaf 24 % houdt en met SBS Broadcasting SA 64 % van de aandelen de meerderheid houdt.

Ik ben benieuwd of het in Amsterdam en op de Amerikaanse NASDAQ beursgenoteerde SBS Broadcasting SA ook nog met een persbericht komt over het verminderen van hun aandelen in SBS Broadcasting BV………..

Zondag dus om 18 uur op wat nu nog Radio 103 is en op het kabelRadio Veronica de start van (het nieuwe) Radio Veronica en op 20 september de gedaanteverwisseling van V8 naar Veronica op tv…

En Veronica Magazine en Satellite zijn dus nu ook definitief onderdeel van SBS Broadcasting BV…..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *