Radio-programma

Twee radioprogramma’s die op zich wel de moeite waard zijn na te beluisteren:

BNN Storing waarin Jeroen Pauw zijn ex-collega/baas Leo van der Goot interviewt….Van der Goot geeft hierin toe dat televisie nu geen interessante business is, maar dat RTL in Nederland toch wel 12 a 13 % van de omzet winst wil halen….

Van der Goot, die in NIeuwe Revu al aangaf dat iedereen mag meepraten, maar dat hij de baas uiteindelijk is, sprak net als een algemeen directeur in het interview: er zullen volgens niet meer zo enorme bezuinigingsplannen komen nu er al enorm bezuinigd is in de RTL-bedrijven.

Andere opvallende uitspraak is dat Van der Goot sprak over een goed bedrag voor de twee frequenties die RTL heeft verworven. De programmadirecteur spreekt over ‘rustig aankijken’ met betrekking tot de beslissing de radiostategie voor zich uit te schuiven naar half oktober, en vond de radiomarkt erg onrustig. van der Goot’s mening over Noordzee FM
was duidelijk: ze weten zelf nog niet dat ze diep zijn gesprongen…

Ook was in TROS Kamerbreed een discussie over de publieke omroep met
de zichzelf goed belonende TROS-voorzitter (Van Doodewaerd) en kamerleden….Van der Goot verdient trouwens tussen de 2 en 3 ton Euro!

Naluisteren kan via
interview Van der Goot BNN Storing.

TROS Kamerbreed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *