zenderwijzigingen in aantocht voor UPC (Amsterdam)

Echt heel veel verandert er niet, maar de liefhebbers zijn er behoorlijk ontevreden over…ARTE verdwijnt morgen in Amsterdam en Rotterdam van de UPC-kabel…en ook BBC World zullen Rotterdammers per morgen moeten missen…

En TV Noord Holland komt OP de kabel aldaar, wel op een nieuwe frequentie. TV NH probeert al met campagnes mensen op de zender te wijzen, en gaat nu duidelijk de concurrentie met AT 5 aan………Voor ontvangst zullen mensen merken dat TV NH ineens op het kanaal Salto A2 zit…die weer naar een andere frequentie is verhuisd!!

Aan de andere kant krijgt Purmerend AT 5 juist weer terug…alhoewel het – net als in Zaanstad – Rai Uno kwijt is…

Succes voor diegenen die soms moeite hebben met de frequentiedans…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *