Deal Veronica/SBS net ff anders!

De deal tussen Veronica en SBS Broadcasting SA en de Telegraaf over SBS Broadcasting BV is er net ff anders uit komen te zien!

Veronica krijgt geen 12 % van de aandelen, maar 10 % van SBS Broadcasting BV. En De Telegraaf levert slechts 3 % van haar belang in en behoudt 27 %.
SBS Broadcasting SA behoudt de controle met 63 %…….Hoe hoe en waarom is nog een beetje vaag……maar de deal is rond en vanaf nu vallen Veronica Magazine en Satellite onder de vlag van SBS Broadcasting BV!
=========
Op de dag dat dit bekend wordt, is ook nog iets anders bekend geraakt over SBS Broadcasting BV. De pers & communicatieman, Edger Hamer gaat per 1 november weg. Hij wordt hoofdredacteur van TrosKompas & Tros TV Krant……opvallende overstap, want eigenlijk gaat hij nu bij de ‘concurrent’ werken nu Veronica Magazine onderdeel is geworden van SBS Broadcasting BV…..En daarmee sluit Hamer zijn woordvoerders-carriere (voorlopig) af. En nee, het stond los van het vertrek van Van Westerloo: al sinds april was Hamer bezig een andere functie te krijgen. Met het vertrek van Hamer uit het woordvoerderschap vertrekt overigens wat mij betreft een van de beste perswoordvoerders……! Hopelijk zal de opvolger/opvolgster net zo behulpzaam zijn als Hamer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *