NOS Raad van Bestuur met Pak Papier presentatie?

Komende dinsdagmiddag in het Mediapark wordt het officieel aan de pers in een zogeheten ‘persgesprek’ medegedeeld. Het pak papier van de NOS Raad van Bestuur, oftewel de meerjarenbegroting waarin de preciese bezuinigingen en plannen voor het landelijke publieke omroepbestel ontvouwd worden. Deze plannen betekenen vooral banenverlies door 47 miljoen aan bezuinigingen…..

Wel opvallend dat de NOS weigert om het pak papier te voren al ter inzage tegeven. Immers diepgaande vragen zijn onmogelijk, tenzij het pak papier te voren lekt. In 0 minuten een meerjarenbegroting doornemen is onmogelijk; zo vermijdt de Raad van Bestuur van de NOS overigens wel kritische vragen?!

Volgens een NOS-woordvoerder mocht het journaille al ‘blij’ zijn dat de begroting ‘al’ op 30 september geopenbaard wordt, aangezien deze op 1 oktober officieel wordt aangeboden. Komende vrijdag stelt de Raad van Bestuur van de NOS de meerjarenbegroting officieel vast.

De Bezorgde Omroepmedewerkers hebben trouwens steeds leukere logovarianten
van het blauwe blokje – rode bolletjes logo waarmee de publieke landelijke omroep (PLO?) zich wil profileren….om weer te geven dat deze vinden dat op verkeerde plekken wordt bezuinigd (vooral werkvloer/programma’s ipv efficiency/directies e.d.)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *