Erik de Vlieger: ‘bijna noem ik discriminatie…’

ERIK DE VLIEGER schrijft op zijn eigen website over het mislukken van zijn poging tot het verkrijgen van een landelijk frequentiekavel….
‘Een van de grootste zakelijke frustraties was het niet verkrijgen van een Fm frequentie voor het geliefde Colorful radio. [..] Wel heeft de commissie die de frequenties heeft toegewezen verschrikkelijk geblunderd door Colorful een weg naar de ether niet te geven. Bijna noem ik discriminatie door de blanke commissie maar laat ik dat niet doen want de liefhebbers van Colorful hebben nauwelijks geprotesteerd. Wel mij gesteund maar openlijk hebben mensen als Hannah Belliot, Femke Halsema helemaal geen zak uitgevoerd voor allochtone en autochtone R&B en Hiphop lovers. Maar niet getreurd. Mijn strijd tegen de Nederlandse laten-we-maar-opgeven-mentaliteit word bekrachtigd met WILD FM. [..] We hebben het netjes geprobeerd in het verleden. Koen (van Tijn), Dave (Leusink) en ik hebben zoals u ziet de strijdbijl opgegraven. Wij waren blijkbaar niet bestand tegen de etters….dus let the counter-attack begin. !’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *