Het Gesprek ook via Canal Digitaal Satelliet en IPTV

Het Gesprek zal naast distributie via de kabel, ook via satelliet en IPTV te zien zijn. Dit bevestigt initiatiefnemer Ruud Hendriks. De zender zal vanaf 2 oktober bij Canal Digitaal Satelliet via het (gecodeerde) settopboxpakket te zien zijn via het kanaal van Tele2 Voetbal op de Astra1. Hierover hebben Tele2 en Het Gesprek alsmede Canal Digitaal Satelliet (een voorlopige) overeenstemming bereikt. Een woordvoerder van Tele2 zegt dat doordat de startdatum dichtbij komt, inmiddels gemeld kan worden dat Het Gesprek te zien zal zijn, in afwachting van een definitieve overeenkomst. Als Tele2 Voetbal uitzendt met Eredivisie-voetbal, zal Het Gesprek niet beschikbaar zijn. In de praktijk betekent dit vooral in het weekend dat Het Gesprek deels overdag/’s avonds niet te zien is. Het settopboxpakket is het pakket waarin zenders als RTL4 en SBS 6 in zijn opgenomen en dat 49,95 euro per jaar kost. Tele2 Voetbal is op dit moment nog zeker van uitzending op satelliet gedurende dit voetbalseizoen, aangezien de voetbalrechten van de Eredivisie dit seizoen verlopen. Het Gesprek zal ook 24 uur per dag via de IPTV-netwerken van Tele2 en KPN Interactieve TV uitzenden.

4 thoughts on “Het Gesprek ook via Canal Digitaal Satelliet en IPTV”

  1. Hallo,

    Er wordt veel reclame gemaakt voor het Gesprek, het zit blijkbaar niet in het basispakket van canal digitaal?

    Groet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *