Sport1.2 bij Canal Digitaal

Sport1.2 zal morgen bij Canal Digitaal beschikbaar komen. Dit heeft Canal Digitaal bevestigd tegenover DutchMedia. ChelloMedia (eigenaar van Sport1) zegt desgevraagd dat Canal Digitaal met een persbericht zal komen. Het kanaal dat op 29 augustus 2008 gelanceerd werd, was tot nu toe niet op satelliet beschikbaar. Sport1.2 zal op de Astra 23,5 Oost beschikbaar komen, in feite in kanaaldeling met Eredivisie Live 2. Als er Eredvisie Voetbal-uitzendingen zijn op het tweede kanaal, zal Sport1.2 niet te zien zijn. Sport1.2 is als volwaardig kanaal gepositioneerd, naast het hoofdkanaal Sport1. Sport1 beschikt over de rechten van rechtstreeks wedstrijden uit de hoogste betaalde voetbalcompetities uit Engeland (Premier League), Duitsland (Bundesliga), Italiƫ (Serie A) en Spanje (Primera Division) die afwisselend op Sport1 en Sport1.2 worden uitgezonden. Sport1 Extra met nog meer sportvensters zal niet op satelliet beschikbaar komen. Sport1 is bij Canal Digitaal onderdeel van het entertainmentpakket alsmede het Film1/Sport1-pakket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *