weinig nieuws

Weinig nieuws te melden deze dagen……maar ja
35 graden Celsius is ook geen temperatuur voor de meeste
Nederlanders om aan het werk te zijn…..Vandaag waren dan ook
weinig mensen op kantoor te bereiken in mijn werkveld….

Zelfs bij Sky Radio die een persbericht de deur uitdeed was niemand
voor commentaar bereikbaar over de langverwachte aankondiging
voor de komst van Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen
en Peter Teekamp…en ach Sky Radio kocht ook Uunco Cerfontaine
maar weg bij Radio 538 alwaar Lex Harding zich inmiddels ook in het AD
(nadat hij dat ook in Adformatie deed) druk maakt over het gebrek aan
pluriformiteit. Het gaat dus lekker in de media, want er zijn mensen in het radioland die deze opmerking wat gek vinden van de 538-man….

maar eigenlijk is het toch een beetje zo dat Arrow op AM en een gebrek aan Classic fM en een mogelijk opheffen van de ConcertZender inderdaad geen doet, en dat laatste zou zeker niet moeten gebeuren: de publieke omroepsector hoort voor pluriformiteit te zorgen, niet de opheffing ervan zou je denken!!

De VPRO berichtte middels 3 voor 12 overigens
dat de toekomstbeslissing voor KINKfm maar weer eens met acht weekjes is opgeschoven: medio september dan toch meer nieuws voor dit tot de pluriformiteit bijdragende radiostation??

Bij Radio 3 lijkt het oveigens windstil te zijn, anders dan dat de VARA tijdens vakantie van Westbroek maar z’n officiele vertrek aankondigt…sja…Westbroek heb ik wel eens anders horen praten over de VARA, maar hij kan z’n lol verder op bij V/d Lugt’s speeltje: RegioTV Utrecht en Radio M Utrecht!

En ach Theo van Gogh denkt er het zijne van over Dick van der Graaf. Reactie van Jacqueline Hekkers, persvoorlichter en directeur Communicatie bij RTL: “je vraagt je af waar hij de tijd en energie vindt om zich hiermee bezig te houden. Maar het scheelt hem wel een therapeut”.

Waarmee RTL blijkbaar de liefde (nog steeds) wederzijds verklaart …. Theo van Gogh houdt – logischerwijs – niet van censuur (vorig jaar RTL 5 mbt LPF en Joint Strike Fighter e.d.), dat is getuige zijn schrijfsels wel duidelijk, maar goed verderop in dit stuk van hem wordt het voor mij enigszins onnavolgbaar als het over Bert v/d Veer en Mabel van den Dungen gaat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *