Morgen…

Morgen moet als het goed is de deal tussen Sky Radio Ltd, News Corp en Vereniging Veronica officieel getekend worden…..

Misschien dus nog wel even spannend voor velen….Pas dan is 100 % zeker
dat het ‘nieuwe’ Radio Veronica onder de vlag van Sky Radio Ltd kan starten komende zondag……..

Ook de deal tussen Vereniging Veronica, SBS Broadcasting SA en de Telegraaf Holding NV rondom SBS Broadcasting BV zou een dezer dagen getekend worden….Tot die tijd blijft het voor het tot Veronica om te dopen V8 en Veronica Uitgeverij (Veronica Magazine en Satellite) die zusjes van elkaar worden binnen SBS Broadcasting BV nog even spannend….

Minder spannend is de (voorlopige) situatie voor de lancering van Veronica. Het originele oude Veronica-zendschip (Noordeney) is te zwak om vervoerd te worden over de al lastige vaarroutes waar eea is geschied de afgelopen periode………Oorspronkelijk zou de lancering vanuit dit oude zendschip plaatsvinden……..Sky Radio/Veronica zoeken naar oplossingen……..Sja, misschien is het schip niet al te sterk meer met zo’n leeftijd en niet echt meer bedoeld om mee te varen of telkens te verslepen? …Of zit ik er compleet naast?!

UIPDATE: het schip is toch vertrokken vannacht om 02 uur…..alsnog dus vooralsnog met het schip geen probleem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *