Miss Italia….

FF wat cult voor de liefhebbers

Het is weer de tijd van het jaar. Zo vlak voor het begin van het Italiaanse nieuwe tv-seizoen maar liefst vijf avonden gewijd aan de verkiezing van de mooiste Italiaanse vrouw…

Vanavond is de verkiezing van de mooiste Miss Italia nel Mondo, oftewel de mooiste Italiaanse vrouw in de wereld (buiten ItaliĆ«)………

Namens Nederland doet de 17-jarige Stefanie Francesca Vatta mee. Ze moet strijden met 40 missen waarvan ook missen uit o.a. Iraq en Liechtenstein!

De hele hype erom heen is wel grappig…..Overigens zou een show
als deze NOOIT uitgezonden worden op het veel serieuzere Rai Tre voor de goede verstaanders, en shows als deze zijn al helemaal niet op de Nederlandse televisie te zien, maar dat terzijde….

Miss Italia zelf is komende donderdag de 11ste, vrijdag de 12ste, zondag de 14e en maandag de 15e te zien telkens rond 20:55 uur op Rai Uno….

De show wordt ook live uitgezonden via Internet, al kan de beeldkwaliteit wel ietsjes beter maar goed….

VIJF missavonden dus. En dat terwijl de president/voorzitter van de Rai (Lucia Annunziata) vlak na haar aanstelling ervoor pleitte minder vrouwelijk schoon op de Rai-zenders te willen…..

P.s.> Kort knipoogbericht:
Blijkbaar is YorinFM getuige dit verslag wel erg zoekende (terwijl op tv de erotiek als het aan Fons van Westerloo ligt moet verdwijnen)….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *