Radiostations: Onbetaalde kabelrekeningen

Uit leuke anonieme berichten blijkt dat sommige stations het lastig hebben….In het kader van geruchten op deze weblog:

Radio 192, Colorful Radio, Country FM, AWBC Radio Tamara en Fresh FM hebben zo hun moeilijkheden om de rekeningen van kabelexploitanten voor de kabeldoorgifte te betalen…….Voor Radio 192 is dat niet nieuw; voor de overige wel….als het niet betalen van rekeningen te lang duurt, duurt het overigens bij menig kabelaar nog vrij lang voordat kabeldoorgifte gestaakt wordt……(bij TV ligt dat meestal anders…).

Overigens voor de geinteresseerden: Radio 192 zit op een mono-netwerk en ook Colorful Radio zendt grotendeels in mono uit op de kabel (bij Colorful is dit omdat op veel kabelnetten geweigerd wordt om over te schakelen op stereo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *