Colorful: Tegenstrijdig…?!

Leuk: tegenstrijdige berichten. Woensdag in Het Parool meldt Erik de Vlieger dat Colorful Radio wordt gestopt; dag later melden zijn medewerkers dat het toch een beetje anders zit en er misschien een management buy out komt….

En dat zou dan gaan om Ronald van der Meijden en Koen van Tijn, aangevuld met externe financiers….Eerstgenoemde zit trouwens op dit moment op Curacao…….

Martin Bosma die de directie van het station vormde is officieel op non actief gezet. Kortom de chaos lijkt compleet en de management buy out is nog niet rond, maar het kabelstation zou wel toekomst hebben met de ‘hits’ die het nu op de urban doelgroep uitzendt…….we wachten af…..ook is niet helemaal helder of er nu wel of niet door (deelnemingen van) Erik de Vlieger een aanvraag is gedaan voor het klassieke/jazz kavel. Martin Bosma weet van niets, maar Clement Postmus (directeur Imca Media) wijst er in kryptische omschrijvingen op dat wat het Parool schrijft wel eens zou kunnen kloppen…..

Het publieke (Grote steden) radiostations FUN X spint er overigens garen bij met haar eigen multiculti format.(dat zich overigens wel erg veel op mensen met een band met Arabische/midden-Oost landen lijkt te richten)….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *