Staken & mooie secretaresses?

In Franstalig België wordt het spel weer eens keihard gespeeld! De RTBF medewerkers staken komende zaterdag op alle RTBF-radio & tv-zenders.

Non stop muziek op de radio en een minimumprogrammering op televisie. Op die manier kan je ook een duidelijke vuist maken tegen hervormingsprocessen die medewerkers niet op die manier wensen….
=============
En nog meer in het buitenland, want Berlusconi kan zijn waslijst aan belachelijke opmerkingen als premier aanvullen….

Prachtige secretaresses heeft Italië, uitstekende meisjes en minder communisten en die er nog zijn ontkennen er ooit een geweest te zijn……….

Sja, het past in het gedachtegoed dat alles wat links is, communistisch is. De uitspraken zijn gedaan in de VS ter oppepping van Amerikaanse investeerders. Hij zei ook dat Italie het Europees land is dat het dichtst aan zit tegen de VS…het ontbreekt nog net aan om een officiele hetze tegen ‘communisten’ te beginnen; er zijn mensen die door sociale idee-en in de VS het leven hebben moeten laten……Ik neem aan dat Berlusconi in Nederland de PvdA, GroenLinks en SP als regelrechte communistische partijen aanmerkt……

UPDATE:
regeringspartij Lega Nord (afscheidingspartij/extreem rechts) die tot de regering hoort heeft nog wat extra leven in de brouwerij gegeven doordat partijleider en minister Umberto Bossi te stellen dat de het oude Italiaanse DC (zeg maar Italiaanse CDA) Italie 50 jaar lang kapot heeft gemaakt en nu alle financiele problemen zijn veroorzaakt door de christendemocraten, socialisten, vakbonden en communisten.
HIERDOOR is het crisis in de regering want de UDC een soort opvolger van de ineengestorte DC voelt zich hierdoor in de rug gestoken door de coalitiepartij. Berlusconi’s Forza Italia moet de zaak nu oplossen…..Kortom een stel kleine kleuters bijelkaar die ervoor zorgen dat Italie politiek gezien volstrekt buiten spel komt te staan, maar ze zijn nog wel EU voorzitter…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *