LPF wil niet?

Zoals wellicht bij sommigen bekend krijgen politieke partijen met zetels in het parlement zendtijd op radio en televisie in het publieke omroepbestel. Niet veel, maar toch. Bij de radio gaat het om 10 minuten per twee weken op Radio 747AM.

De LPF heeft nagelaten ‘programma’s aan te leveren'[..] Hierdoor ontstond telkens een gat in het uitzendschema dat door Jan Westerhof (zendercoordinator Radio 1/747AM) met bbehulp van noodgrepen moest worden gevuld’. Quote/unquote Comedia, het blad van het Commissariaat voor de Media. Het Commissariaat voor de Media heeft hierop de LPF achter de broek gezeten of ze toch echt de toegewezen zendtijd wilden gebruiken. De LPF gaf geen reactie.

Conclusie: de LPF-(radio)zendtijd is tot 1 september 2004 door het Commissariaat voor de Media ingetrokken! Toch gek voor een partij die klaagde over de media dat als ze zelf zendtijd krijgen (alsmede geld hiervoor) het niet invullen……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *