…weg…

1 maart is zo’n datum dat blijkbaar als vertrekdatum voor sommigen handig is uitgekozen. Mourice Plusquin vertrekt per die datum bij Canal+/Canal Digitaal Satelliet als ‘Public Relations Manager’ zoals zijn officiele titel is. Een beetje jammer, Mourice Plusquin doet het best aardig in zijn vak en daarbuiten is hij sowieso een aardige man…Plusquin gaat naar Dutch FilmWorks. Overigens heeft Canal+ sinds dat deze in Nederland actief is (1997) een behoorlijke waslijst aan woordvoerders gehad: Alette Reneman, René Muller, Hans van der Veen Mourice Plusquin en binnnenkort a.i. Charna Verheugen; dit terwijl de echte woordvoering en directie sinds augustus 2002 te Brussel zetelt (totdat de Nederlandse afdeling van Canal+ zal zijn verkocht…)

Iemand anders die vertrekt per 1 maart is Erik van Stokkom. Deze coördinator Communicatie bij de Nederlandsche Omroep-Zendermaatschappij NV (Nozema) zette het merk en de communicatie van deze Staats-NV op de kaart. Sommigen vonden dat hij dat met Kremlin/Sovjet-methoden deed en op sommige punten kon ik het politiek niet met woordvoerder Van Stokkom eens zijn, wel heb ik altijd aardige contacten met hem gehad….

Succes beiden in hun carrière-toekomst…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *